Freya Collection, Industri Dompet Lokal

Banjarnegara, SBB.com – Sugeng enjang sedulur. Kiye esih wengi apa wis esuk ya lur. Kayong esih peteng ndedet. Rika paling-paling ya esih pada ngorok. Lhawong kiye esih jam 3 esuk.

Inyong lagi ora bisa turu dadi ya iseng nulis-nulis nang blog. Critane siki inyong manggon nang Klampok, Banjarnegara lur. Suwijining dina inyong lagi mlaku-mlaku karo bojone inyong. Nang ndalan koh weruh dompet dipajang akeh pisan nang etalase ngarepan umahe uwong.

Dene penasaran, inyong terus mampir. Tuku 1 karo ngobrol-ngobrol. Ternyata malah dulure bojone dewek. Jenenge Mas Sugeng. Deweke jarene tau kerja nang pabrik dompet terkenal dan Jakarta. Enem tahun kerja nang Jakarta njuk bali ngumah niate mbangun desane dewek dengan mengembangkan ilmu di wis ditimba nang Jakarta kana. Trus deweke ngedegna usaha dewek jeneng Freya Collection.

Lha terus mulai tahun 2013 petung wulan September Mas Sugeng mulai nggaweni dompet. Dompete maen-maen lur. Ternyata model lan kwalitase ora kalah karo dompet-dompet sing wis terkenal.

Banjur inyong dadi duwe niat melu ngembangna industri kiye. Muga-muga bisa maju njuk teyeng mbukak lapangan kerja sing akeh nang ndesa kene. Nek dulur-dulur pada butuh dompet sing trendy tapi rega terjangkau bisa hubungi inyong. Ragam modele akeh lur. Deleng bae nang katalog kie nang ngisor.

 

Nek arep download versi pdf ya bisa, klik nang kene!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s