Tamba Kangen Tamba Ngantuk

Tambaksogra, SBB.WP.com —- Sugeng enjang lur. Esuk-esuk wis tangi kiyeh. Jane angger ora adem mangkat maring Pasar Wage. Nonton wong lagi pada pahal. Kayong sregep nemen yah lur. Rika esih pada bisa turu angler karo ngiler, wong-wong sing nang Pasar Wage wis pada gelut golet upa sepethil kanggo anak bojone. Jiaan temenan koh.

Disadari utawa ora, wong-wong kae ya kuwe wis dadi pahlawane dewek. Soale wong-wong nang Pasar Wage lan pasar-pasar liyane kue sing nglakoni bisnis ekonomi riil. Penopang ekonomi negara sing ora gampang kenang krisis.

Tapi lagi bebeh mumet, dadi genahane kuwe peda rega pira yu? Ngeneh inyong tuku 10 ler go pranti mbatiri mendoan esuk-esuk.[]

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s