fproduction

Banyumas, SBB.WP.com-Sugeng enjang sedulur kanca batir. Rika pada agi ngapa yah? Kiye ana salam sing paling anget kanggo rika kabeh sekang Mas Fahmi. Mas Fahmi jere nduweni usaha video shooting. Kiye iklane. Diwaca apik-apikan ya. Mbok jere sapa rika pada butuh.

fproduction hadir sebagai panggonan kanggo rika ben teyeng mengapresiasikan kegiatan event wedding party, birthday party, gawe company profile, dokumenter (film pendek), editing video karo sentuhan visual effect sing manis. Mbok menawa ana kenangan nang uripe rika pada sing arep kepengin diabadikan ben bisa disaksikan secara visual. fproduction bisa mengemas dadi video sing menarik kanthi proses edting sing unik lan sentuhan seni sing apik. Sekang proses pengambilan gambar, editing gutul finishing. Hadir nang kota kripik Purwokerto Sokaraja, kota getuk goreng sing terkenal karo wisata kulinere. Nek rika pada kepengin ngerti contoh hasil shooting lan editing fproduction, mangga diklik nang kene. Nek kepengin ketemu langsung karo inyong, aweh orderan utawa dopokan karo takon-takon ndisit ya mangga dolan nggonku, telpon utawa sms ndisit ya, Fahmi 081229142800 utawa 02817626604. Suwun salam fproduction.

Lha kuwe mau sedulur, iklane sedulur Mas Fahmi sekang Sokaraja Tengah. Nek rika pada butuh ya gagehan kontak mas Fahmi. Mumpung urung sibuk. Soale mengko nek uwis sibuk ya angel olehe mesen. Lha nek rika kepengin iklan nang kene, ya olih koh. Mangga gagehan gawe tulisan, tapi kudu nganggo basa cablaka ya, ora kena ora. Basa sing biasane diarani ngapak. Kuwe kudu lan syarat wajib, sebab sesuai karo tujuane blog kiye, nglestarikna budaya banyumasan khususe basa cablaka. Separagraf rong paragraf ya ora papa. Sukur bisa crita sing lengkap tentang usahane rika pada. Aja kelalen nek bisa ana gambar logo utawa foto. Nah kaedah penulisan ya pada karo liya-line. Ora ulih nyinggung masalah suku, agama, ras, lan antar golongan. Uga kudu njaga sopan santun. Nek wis dadi tulisane rika, ndang dikirim maring emaile inyong: kang.nunu82@gmail.com. Aja isin aja wedi. Sapa ngerti mbareng ditayangna nang blog kiye, njur payu lan maju usahane. Amien. Uwis ndisit ya. []

One thought on “fproduction

  1. matur nuwun sanget kang nunu mugi-mugi olih apresiasi sekang masyarakat banyumas kabeh nguri-nguri kabudayan banyumas, sapa maning nek dudu inyong rika pada…ya, suwun kiye iklane inyong wis tayang.salam fproduction…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s